Fetaostfyllda sojabiffar med soltorkade tomater

 
Mickel kom på ett sjukt nice sätt att göra sojafärsbiffar på (en grej som annars är känt som typ omöjligt att få ihop utan ägg; det vill liksom inte klistra ihop sig). De blev helt sinnessjukt goda, konsistensen blev GRYM också!! Rekommenderar detta till alla i hela världen!!!!
 
TIll detta recept behöver du (för ca 6 biffar);
ungefär 1/4 påse sojafärs (vi använde anammas)
1,5-2 dl vatten
100g fetaost/tofeta
1/2-1 dl ströbröd
några soltorkade tomater
 
Värm sojafärsen i micro eller ugn tills den blivit ljummen. Häll ner i en skål och blanda med vatten och ströbröd tills det blivit lite göttigt. Finhacka tomaterna och häll i tillsammans med fetaosten. När röran börjar kännas dryg, forma biffar med händerna och lägg på en plåt i ugnen på 220 grader, ca 20 min. Vänd efter halva tiden. Färdigt!!!
 
Äts bäst med öl, potatisgratäng och riktigt flottig beasås som ni ser ovan på bilden. Eller kanske i en burgare. Eller till vad ni vill egentligen, dethär är en sån grej som funkar till typ allt och kommer helt klart vara det godaste ni någonsin ätit PUNKT
 
Tacohej!! 
Lyxmiddag | |
Upp